Assalamualaikum dear all beloved customers, we have moved to a new and improved website, equipped with shopping cart and login features. All new stocks will be updated in the new website but we will also announce it in this blog.. If you wish to shop or making an order for Batik online, please proceed to our official website at www.alkhattabbatik.com. This blog will still be updated for batik information, latest offer and announcement. Thank You :-)

Friday, 28 October 2011

Jom Join Kempen Tingkatkan Followers





Assalammualaikum dan Salam Sejahtera to all visitors and followers alkhattab batik... Apa khabar semua? 


Sempena hari Jumaat yang mulia kali ini, alkhattab batik nak ajak semua sama-sama eratkan silaturahim dan ukhuwah sesama kita. 


Tak rugi pon, malah anda akan dpt follwers lebih ramai dan maybe traffic akan lebih tinggi. Jom join KEMPEN TINGKATKAN JUMLAH FOLLOWERS ni.


Kalau nak lebih lagi, visitla blog en.'azim razak yang organize kempen bagus ni! 




p/s : Sambil tu, follow la blog alkhattab batik sekali ye.. ^_^  Terima kasih. 

33 comments:

  1. Terima kasih sebab join. Luangkanlah masa anda pada bila-bila masa untuk follow peserta yang lain di link di bawah. Seterusnya menjayakankan KEMPEN TINGKATKAN JUMLAH FOLLOWERS

    ReplyDelete
  2. terima kasih banyak2 sudi follow blog ni.....singgah sini dan dah follow balek....:) rajin2 la update boleh singgah sini selalu

    ReplyDelete
  3. datang dari segmen yg sama...

    singgah n follow sini ~

    ReplyDelete
  4. done follow :)

    thnks visit myblog

    ReplyDelete
  5. Singgah dari segmen yang sama....dah follow awk..

    ReplyDelete
  6. sy dri segmen nie jgk....tq follow, sy pun dtg follow..........

    ReplyDelete
  7. terima kasih follow blog saya ,
    saya dtg jalan jalan sambil follow :D

    ReplyDelete
  8. Datang singgah dari segmen yang sama. salam perkenalan =)

    ReplyDelete
  9. salam perkenalan...
    dtg jenguk dan follow sini...=)

    ReplyDelete
  10. DONE FOLLOW....
    FOLLOW ME BACK...
    :)

    ReplyDelete
  11. dah follow sini..tengkiu..tunggu dapat bonus akhir taun kita beli kain awak yang cantik ni ye...:D

    ReplyDelete
  12. follow balik...tq..slaam kenal
    http://sharulizam.blogspot.com/

    ReplyDelete
  13. dah follow awk...tq follow yana

    ReplyDelete
  14. salam perkenalan

    singgah2 sini & follow :)

    ReplyDelete
  15. terima kasih semua! kalau ade yg berkenan, leh la singgah shopping batik online di sini k? tq..

    ReplyDelete
  16. membalas kunjungan...cantik2 batik thai kat sini

    ReplyDelete
  17. Terima kasih semua.. Melah shopping batik online di sini ya..? ^_^

    Kalau anda nak try cara2 Macam Mana nak Naikkan Traffik blog anda. Pergi http://alkhattabbatik.blogspot.com/p/tingkatkantraffik.html

    ReplyDelete
  18. Salam kenal.. terjah dari segmen yang sama.. :-)

    follow awk :-)

    http://ihaveasweetsmile.blogspot.com/2011/10/jom-join-kempen-tingkatkan-jumlah.html

    ReplyDelete
  19. Orang kata, kawan biar seribu, musuh jangan di cari.. Hehe..Apa kata kita jadi kawan?? Hehe, Jom bertandang blog Eza.. :P

    http://cheksunnyboomboom.blogspot.com/2011/10/jom-join-kempen-tingkatkan-jumlah.html

    ReplyDelete
  20. hee! belog menarik :)

    datang dari segmen yg sama !. .kalau sudi join belog sye ye :)

    http://afiqahfatinjohnnyorlando89.blogspot.com/2011/10/jom-join-kempen-tingkatkan-jumlah.html

    ReplyDelete
  21. thanks sebab follow blog myra ^^
    now myra follow sini balik .

    selamat berkenalan yupp . and happy blogging !

    ReplyDelete
  22. salam singgah dari segment yang sama:) jum folo2! btw, belog ni nice tau =)

    ReplyDelete
  23. thanks follow kite..dah follow kembali...salam kenal k...

    k nak kenal isi blog ni jap...jom BW

    ReplyDelete
  24. follow anda jugak...

    http://www.hunnycoolz.blogspot.com/

    ReplyDelete
  25. balas kunjungan dan follow kembali, tq..salam kenal dr Mrs Lurve.

    ReplyDelete
  26. Assalamualaikum... & Salam Perkenalan...

    Singgah dari segmen sama ...

    Ada masa singgah My Blog... Babat87.blogspot.com...
    Maaf lambat singgah...

    Thanks...

    ReplyDelete
  27. Folo u... http://isabellabaghouse.blogspot.com/2012/10/jom-join-kempen-tingkatkan-jumlah.html folo me back. :)

    ReplyDelete

Order Form